VVE-Belang en MJO

Meerjarenonderhoud schilderwerk

Bij meerjarenonderhoud wordt in overleg met de opdrachtgever een onderhoudsplan opgesteld. U kiest voor een periode van bijvoorbeeld 5, 10, 15 of 20 jaar. Bij de gekozen periode wordt vervolgens een onderhoudsschema opgesteld dat is afgestemd op uw situatie.

Door een onderhoudsplan vindt het benodigde schilderwerk tijdig plaats als gevolg waarvan de kosten worden beperkt. Het voordeel hiervan is dat u als opdrachtgever verzekerd bent van optimaal onderhoud tegen zo laag mogelijke kosten.

Voor het meerjarenonderhoud kunt u een overeenkomst met ons aangaan. Wij voeren een inspectie uit met betrekking tot de conditie van het schilderwerk en de ondergrond. Vervolgens krijgt u van ons een rapport met daarin een advies alsmede een plan voor de benodigde onderhoudsbeurten in het door u gewenste tijdsbestek (5, 10, 15 of 20 jaar).

Voordelen van een meerjarenonderhoudsplan:

- voorkomen van onnodig hoge kosten door achterstallig onderhoud;
- direct inzicht in de onderhoudskosten op korte en lange termijn;
- altijd een perfect onderhouden pand. 

 

Stichting VvE Belang

VvE Belang, Belangenorganisatie voor Appartementseigenaren en OnderhoudNL Garantie, belangenorganisatie voor de schilders- en onderhoudsbedrijven hebben een samenwerking. Dit is een gevolg van de Appartementenwet van mei 2005, waardoor VvE’en met ingang van 1 mei 2008 verplicht zijn een reservefonds te hebben gevormd voor (groot) onderhoud.

De overheid is tot deze wettelijke maatregel gekomen door het grootschalig achterstallig onderhoud bij VvE’s in Nederland. De samenwerking tussen VvE Belang en OnderhoudNL Garantie richt zich op het leveren van gegarandeerd schilder- en onderhoudswerk.

Deze samenwerking houdt in, dat wanneer een VvE groot onderhoud uitbesteedt aan een bedrijf met OnderhoudNL Garantie, dit onderhoudswerk altijd wordt opgeleverd met een "Opleveringskeuring voor VvE" en wordt afgesloten met een inspectie door een onafhankelijk inspectiebureau. De kosten van deze inspectie zijn voor het uitvoerend bedrijf.

Er zijn inmiddels meer dan 240 schilders-, onderhouds- en glaszetbedrijven die werken onder het VvE Belang label.

Ook Rosendaal SchilderGroep werkt onder het VvE Belang Label. Een compleet overzicht van alle bedrijven is te vinden op de website van OnderhoudNL, www.onderhoudnlgarantie.nl .

De bedrijven zijn bovendien herkenbaar aan dit speciale logo:

Het VvE Belang label heeft als voordelen:
- u werkt altijd met een bedrijf met een OnderhoudNL garantie.
- er wordt door het bedrijf opgeleverd met formulier "Opleveringskeuring voor VvE".
- er vindt in opdracht van OnderhoudNL een onafhankelijke eindinspectie plaats op het opgeleverd werk uitgevoerd door een onafhankelijk inspectiebureau.
- er wordt gewerkt met leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.
- u kunt met vragen terecht bij het speciale VvE-loket via 0900-2233883 (€ 0,01 cpm).

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

© 2019 Rosendaal SchilderGroep