Schilder en afwerker

Schilders en afwerkers met oog voor detail

Wanneer uw vastgoed in een perfecte conditie verkeert, mooi is afgewerkt en kleur heeft, ligt de markt- en verhuurwaarde aanzienlijk hoger. Goed schilderwerk en een fraaie wandafwerking verdienen zich dan ook absoluut terug. De schilders en glaszetters van Onderhoud Support geven snel en goed vorm en kleur aan uw vastgoed. Met veel oog voor detail en kwaliteit brengen ze uw gebouw in een perfecte staat van onderhoud en houden deze vervolgens zo. Naast vakmanschap, beschikken onze mensen over veel materiaalkennis en werken ze uitsluitend met de beste materialen en gereedschappen. Natuurlijk is Onderhoud Support ook voor het vervangen van oude beglazing door HR++ en triple isolatieglas uw aangewezen partner. We zetten dagelijks glas. Deze routine vertaalt zich in lagere kosten en een beter resultaat.

Vakmanschap en kwaliteit

Da’s mooi werk. De schilders en glaszetters van Rosendaal SchilderGroep krijgen het regelmatig te horen. Gelukkig maar, want Rosendaal hecht veel waarde aan vakmanschap en kwaliteit. Al meer dan 30 jaar zijn we een betrouwbare partner voor bedrijven en particulieren als het gaat om beglazing, binnen- en buitenschilderwerk en wandafwerking.

Onze ervaren en professionele schilders zijn vooral ook specialist in gedegen onderhoud. Ze hebben veel kennis van ondergronden, werken uitsluitend met de beste verfsystemen en maken het schilderwerk zo, dat u er jarenlang geen omkijken meer naar heeft. Voor beter schilderwerk bent u bij Rosendaal SchilderGroep aan het juiste adres.

Onderhoud Support is toonaangevend in totaalonderhoud en beheer van onroerend goed. Rosendaal SchilderGroep is één van de vier bedrijven achter deze nieuwe dienstverlener. Efficiënt samenwerken, de beste kwaliteit leveren en duurzaam denken maken ons dé onderhoudsspecialist voor woningbouwcorporaties, VVE’s, vastgoedbeheerders en eigenaren van vastgoed.

Voor meer informatie over Onderhoud Support verwijzen we u naar www.onderhoudsupport.nl.

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

© 2019 Rosendaal SchilderGroep