Stratenum gebouw UMC Utrecht

In opdracht voor het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC) wordt het gebouw Stratenum omgevormd tot een onderzoeksgebouw. Hierbij worden functionele aanpassingen voor gebruikers uitgevoerd en vindt er een upgrading plaats naar het wenselijk gebruiksniveau en huisstijl.  Het gebouw bestaat uit 7 verdiepingen met een totale BVO van ruim 12.000 m2. De bouwkundige werkzaamheden bestaan uit het herindelen en upgraden (huisstijl en achterstallig onderhoud) van kantoorfuncties en labruimten.

Het project bestaat uit 8 deelprojecten. Per deelproject wordt een (gedeelte van een) verdieping aangepakt. Het upgraden van de laboratoria gaat per ruimte. Het beschikbaar stellen van de ruimten en de interne verhuizingen verklaart de naam van het project "Schuifplan Stratenum".

Rosendaal SchilderGroep verzorgt hier (in een 2-jarig binnenproject) op 9 verdiepingen o.a. 25.000 m2 glasweefsel wandafwerking.

Terug naar het overzicht
Stratenum gebouw UMC Utrecht
Stratenum gebouw UMC Utrecht
Universiteitsweg 100
3584 CG
Utrecht
Nederland
Klant sinds: 1996
  • Stratenum gebouw UMC Utrecht
    Universiteitsweg 100
    3584 CG Utrecht
"Voor ons is het uitermate prettig dat we een totaalpakket bij Rosendaal kunnen onderbrengen. Op die manier ontzorgen ze óns"

Geleverde diensten